Mammas lilla hjärta.

I tisdags var det där att träffa dietist.  Va skönt att få lite tips och idéer om hur vi ska få i han mer mat och nu har han fått näringsdrycker på recept.  Hon läste lite i hans kjornal och blir han nu inte bätre efter att pröva med laktosfritt så blir det mer utredning av hans tarm.  Lät på dietisten att diagnosen han har inte alltid växer bort så han kan få ha det så här resten av livet om han har otur.  Han säger ofta att han har ont i magen och jag börjar bli orolig nu.  Få se vad han tycker om näringsdryckerna.  Han ska även få prova puddingar. Har varit i dag på apoteket och dom har bestält in så dom fina att hämta ut nästa vecka.  
 
 
I går när jag hämtade han från dagis var han inte als pigg.  Han hade sovit på soffan och inte als orkat att leka.  I dag och i morgon får han vara hemma. Har pratat med vårdcentralen och så länge han inte har feber så gör dom inget.  
 
Nästa vecka är det sportlov så då får han vila upp sig ordentligt.  
 
För 2 veckor sen kom paprerna om skolan.  Valde hedskolan som första väl och jag hoppas han kommer in där.  Tänk att han har blivit så stor att han ska börja skolan.  Käns helt overkligt. Det var ju nyss han föddes. 
 
Min fina kille.  

Kommentera här: