Mammas lilla kille.

 Tänk nu har han blivit 5 år och det händer så mycket med han just nu. Tråtsen har kommit som ett brev på posten och man kan bli lite rädd i bland. Men det går över får man hoppas.
 
I onsdas var det dax för sista besöket på BVC men tuvär jick det inte så bra. Erik var förväntasfull och glad tils vi fick komma in och träffa sköterskan. Det första hon gör är att ta framm brochyren som man ser vad man ska göra på 5 årskontrollen. Hon berättar att hans ka få kålla synen och hörseln väga och mäta sen pang på rödbetan ta vaxinet. Erik blev skogstokig och började gråta och skrika och sprang ut ur rummet. Tack underbara sköterska. Så jävla pedagågiskt gort eller ?
Jag som inte får lyfta tunkt just nu fick snält lyfta mitt barn in på rummet i gen och jag tror nog sköterska komm på sig fr hon sa ganska snapt att vi får nog ta vaxinet en anna dag. Tack för det. Men hon hadde kunnat vara tyst om vaxinet tils vi verkligen skulle ta det tycker jag. Hon lirkade lite med honnom och till slut fick vi han att göra det han skulle men han vara ganska ledsen. Vägde honnom och mätte honnom. Blev inget kålla synen och hörsen så vidare det hadde varit bra på 4a årskontrollen. Hans mått såg inge bra ut och nu är det läkarkontroll och dietist som vi ska träffa på onsdag. Inte kul detta men nått måste göras. Han går knapt upp nått och han växer inte fort. 102 lång och väger 14 kilo. Nu ska vi sätta extra fett i maten och jag ska ställa mig och göra enerchihuttar. Ska fara i dag och köpa rapsolja och vanlig yogart sen ska det mixas och fixas. Ska höra med läkaren sen om jag ska köpa enerchiberikning och sätta i maten. Skulle ju vara bra. 
 
i förra veckan blev han lite hengig och snorig men mer än så har det inte blivit. Nu är det Johannes tur. 
 
Nä nu väcka den lilla odågan för i dag blir det tidig morgon på förskolan. Mamma måste till tandläkaren.