Eriks nya säng.

Tänk att Erik blir 5 år om 3 månader. Helt sjukt vad stor han blivit. Han växer nu är räserfart och han klagar arge dag på att han har ont i benen så han har en hel del växtverk. Han vikt har med ökat och det käns så bra. Men liten är han i jämförelse med sina kompisar. En lite kille. 
 
I dag fick vi äntligen upp hans säng. Så nöjd han blev. lev lite miss när vi köpte sängen så vi hadde tagit fel på måttet så den var för stor för hans madrass. Han har en madrass som är 80*200 och sängen är 90cm bred. Nåja vi hadde ribbor som vi skruvade fast sen for vi på jysk och köpte en billig skummadrass om vi vek i hop och satte jäms med väggen så man tänker inte på att madrassen är för lite bred. Dessvärre blev den för hög så vi ska köpa en extra skydd som man fäster på gavels så han inte trillar ner. Får se hur det går i natt. Har en madrass osm jag ska lägga på golvet i fall att olyckan är framme så landar han mjukt. Men han är inte så rölig när han såver så det är ju bra.
 
Men nöjd kille har jag här hemma.
 
 
 
Ska fixa mysigt under hans säng senare. Måste bara hitta en slinga och fästa fast där under men jag hittade ingen här hemma. Får köpa en på dollarstore, 
Sängen är ju beggad och den är lite sliten så vi planerar att köpa en helt ny samnt en ny madrass sen när vi ska tapetsera om hans rum. men nu duger den och så länge ungen är nöj så är det ju bra. 
 
Det blir inte så svårt att köpa han julklappar i år för Lego ska han få. sen får jag se vad mer vi hittar på. Har rensat lite i hans garderåb och jag hittade lite tomtedräckter och pepparkasdräkter så det behöver vi inte köpa nytt. Vinterkläder har han några år frammåt och vinterskor med för den delen. skönt det.
Snart är det dagisfotografering med.