Erik 4a år.

Nu har Erik fylt 4a år. Vi firade det hemma hoss mamma så det blev ett litet kalas. Bjöd hans kusiner som han har i piteå så litet barnkalas blev det alt. Av oss fick han lego och samma sak av mamma. Av sina kusiner fik han en lite pistol som sjuter i väg skot. Han var så nöjd över kalaset.
 
 
 
 
Så nöjd kille =)
 
 
Erik var nöjd över sin födelsedag och han fick ju det han önskade sig. Min lilla älskade unge. Julen var hur bra som helst och han skarmade alla på julafton. han var så glad över sina julklappar och han jick framm till jultomten helt skälv när den komm på besök. 
 
 
 
Efter att jultomten lämnat oss så hjälpte erik till att dela ut julklappar så gått det jick. sen var det ju dax att öppna alla julklappar. Alla var nöjda och glada över kvällen. 
Sen har vi hunnit fira nyår hoss ett par bekanta. erik somnade vid 21 på deras soffa sen såv han under hela 12 slaget. han var lite trött. Dagen efter tog vi en tur till havsbadet och badade lite. erik var som galen och han börgade åka ruchkana skälv så vi fick stå och ta emot honnom i vattnet. han var så duktig. 
har inte barn som är rädda för vatten ijalafal. Skönt det. Dagen inan vi skulle åka hem så for vi och kötrade lite på klättervägg och det var uppskattat. Erik var hur duktig som helst och han ville bara klätra mer och mer.
 
 
Tobbe hjälpte till litegran i bland men lite klätrade han helt skälv. Men det är tur att han är så lätt och behändig. 
Men julhelgen har vit bra och alla är nöjda och glada.