Lite upptatering.

Hej hopp. har helt glömnt bort att skriva i denna blogg. Inte så lätt att hinna med. Mycke har hänt med min lilla vilding. han växer så det knakar men vågen den har stannat på 12 kilo. Dom hittade inge fel i magen och proverna såg bra ut. Får se vad dom säger på 4årskontrolen. Ja fatta att min lilla kille blir 4a år. Vad fasen har tiden tatt vägen. I år blir det nog att fira hans födelsedag i piteå hoss mormor och det blir skoj =) Lite anorlunda mot vad vi är van. 
Han har blivit tokig att pysla så det blir pysselkitt år han i julklapp så klart. Sen har vi köpt lego och hero factory lego Han bygger och bygger med sånna gubbar. Johannes har ju massor så det är därifrån han lär sig. 
 
Han är otroligt rammåt. Men det är klart han lär sig ju alt från sin storebror. Han har sinafavoritserier på Tv med. Just nu är det laburint med slaim och sånt. Han kållar avsnitten gång på gång. Hadde funderingar om att köpa han en surfplatta i julklapp men det skippar vi. han är inte så brydd i sånt ännu så det är ju bara att hålla han borta från sånt ännu. helt hemskt att se bilder på familger som har sina barn i surfplattor i matbordet. man pratar inte med varandra utan ungarna får se film och spela spel i stället. Nä i vårat köksbord pratar vi med varandra, Johannes har bestämnda tider han får sitta med surfplattan.