Min lilla sjukling.

Igårkväll så såg vi på Erik att han börgat bli riktigt dålig. gav alvedon inan han jick och la sig. Han vill einte riktigt somna så han komm upp till mig i soffan. Där somnade han ganska fort. vaknade till eftre ca 40 minuter och vevade med armarna och börgade gråta. Tog sig mot högra örat och grät och skrek att han hadde ont. Stackars min lilla Erik. Han ojade sig ett bra tag och jag ringde 1177 för att kålla vad vi kunde göra. Kvinnan i luren gav många knep men vi fick ju inte ge någåt mer smärtstillande på ett tag. 
Erik somnade om efter ett bra tag men vaknade lika fort av smärta. Tobbe testa att ringa 1177 i gen kl 23:30 Då fixade hon att vi fick fara på akuten och hämnta flytande iprem som ska vara bätre just vi öroninflamation. Efter att vi gett han dosen somnade han om och såv ända till kl 4. Då kände jag att han hadde hög feber. Jag försökte ge han lite till men han fick bara i sig lite sen somnade han om. 
 
Efter att vi sjussat storebror till skolan så ringde jag till VC och fick prata med världens underbaraste sköterska. Han fixade derekt en tid så dom skulle kålla på hans öra. Han hadde mindre ont på morgonen och var destopiggare men ändå bra att åka och kålla. 
 
Hoss docktorn blev det stick i fingret sen kålla hon i öronen. Och vist hadde han öroninflamation. Fick penselin dereckt. Skönt att vi fick det. 
Passade på att köpa flytande iprem så det har han fått i dag. han har verkligen svarat bra på ipremet för efter snabbvila och iprem så var han som ny. Nu ligger han i soffan och ska se en film och får se hur denna natt blir. Hoppas att han såver bra och att han slipper ha ont. 

Kommentera här: