Älskade unge.

Tänk vad tiden går fort. Man hinner inte med. Så stor han har blivit. Så skälvständig och så duktig. 
 
Nån remiss till barn har vi inte fått. Ska ringa på måndag och kålla. Har nog varit bra att vi inte fått fara till barn för några blodprover hadde dom inte kunnat ta för han har sett hämsk ut i armvecken. Ja vttkopporna satte sig till och med där. Har vart svårt med hans exem med för i förgår såg han hämsk ut i knävecken. Smorde lite salva och nu ser dte bätre ut. Men han är otroligt torr i huden. Men man kan ju inte smörga med vad som helst ännu för det svider ju där vattkopporna har varit. Han har ju blivit bätre och snart är alt läkt. Får se i morgon vad dom säger på dagis. Men han smittar nog inte nu. 
I morche hittade vi en tutte mellan sängen och väggen. Så nu blir det att sjicka den med posten till Tomten. Jick ju hur bar som helst att sluta med den. Men vist var man nervös. Men det är ju klart. Han har ju bara haft Tutte på natten. Aldrig haft på dan. 
I dag vet jag inte vad vi ska hitta på. Är ensamma hemma i dag i jen. Pojkarna stack på Dundret en sväng i dag med. Johannes tycker det är så kul att åka. Blir nog att renbädda och städa i Eriks rum.