Min lilla goding.

Oj läntge sen jag skrev här. Har hänt en del med killen och man slutar aldrig förvånas. han pratar helt nu och han tar efter ord hela tiden. Johannes var med tidig med talet men det kan ju bero på att vi inte har tutte i munnen på dagarna sen så pratar vi inte daddaspråk med Erik. I förra veckan var det förskolans dag på dagis och dom skulle ha maskerad så Tobbe stack och köpte han en polisdräckt. ungen vart helt lyrisk och skulle ha den på sig hela tiden. Satt så bra på honnom. Fort på med dräckten när vi komm till dagis =)
 
 
Lilla polis Erik =) Så nöjd kille. 
 
påttan händer det grejjer i och han är så duktig. Går i omgångar han säger att han vill kissa i pottan och vist klommer det lite då och då. =) 
 
Tobbe köpte han en balanssyckel men han är lite väl kort ännu så vi får se i slutet på sommaren. på dagsi försöker han syckla men det är inte så lätt när inte benen når ner. Vi har som börgat undra om denna kille kommer bli lika liten som sin mamma =) Han verkar inte als brås på pappa sin i storleken. 
 
I dag var det utflyckt på chemat så det var bara att packa ner smurgås och saft i väskan inan dagis. Han tycker så mcket om sin rygga. Skor denna sommar hadde vi redan så det vara bara storebror som behövde nya. Har hur mycket skor som helst kvar från Johannes så nu har Erik flera par springskor och sandaler. Skönt att han kan ärva. 
Min lilla kille börgar bli så stor. Tyckte det var nyss han föddes och om 7 månader blir han 3 år.