Lilla Erik 1 och 3 månader.

Tänk vad fort det går. Han blir snart 15 månader. det var ju nyss han var 3 månader. 
 
Tycket det var nyss jag tog denna bild =)
 
Men tänk att det är 1 år sen den togs.
 
kan säga det att han älskar sitt dagis och i dag när jag hämntrade honnom så var dom ute med han och han har böjat gå så bra ute. han jickomkring vid grinden när jag komm och han sken upp som en sol och började genast berätta nått. Han pekade och jollrade och sa där flera gånger. Undra vad han berättade. Skulle vara kul att veta.
 
Hans mage har äntligen blivit bätre så nu skippar vi välingen helt. Var tydligen den han inte tålde als så nu är det gröt som gäller i gen. men han älskar ju gröt så det gör ju inget. ha äter alt han får i sig så matglad är han. Ska på BVC på fredag för vägning och mätning så få se då om han har gått upp i vikt. 
 
Nu ligger han och såver. Han vilar drykt 1-2 timmar på dagis sen så villar han en stund när han kommer hemm från dagis. Sen vill han såva för natten kl 19. Han somnar utan problem och jag lägger ner han och säger gonatt sen somnar han helt skälv. Så skönt. Han grinar inte eller så utan vänder bara sig om i sängen och somnar. I natt såv han så bra att han bara vaknade till kl 04 sen såv vi vidare till kl 05:30. Han vaknade av Tobbes väckarklocka sen var det full rulle. Han vara på dagis kl 06:45 och att lämna honnom är inga problem. Han gräter inte ens utan vinkar glatt när jag går därifrån. Skäns så skönt med glada barn. Tutten har han aldrig på dagen utan bara när han somnar. han är så frän för så fort han vaknar så ställer han sig upp och vill ge mig tutten och han pekar på fönsterbrädan. han har sett att det är där vi lägger tuttarna så årningsam är han. Mammas goding. Han mormor var ju här när storebror fyle år och han sjikade henne många gånger. Hon var mäkta impad av han. han är så duktig fast han är så liten. 
 
Hoppas att han såver lika bra i natt. Man kan ju bara hoppas =)

Kommentera här: