Mammas stora kille.

Ja nu har Erik drabbats av liten förskylning. Han har i några dagar varit extra gnällig och i går moche så var han täpt och snorig. Stackars liten. Nåja nässprej och väling så var ungen nöjd i gen. I går kväll ville han inte riktigt somna men til slut så jick det bra. Sen efter 2 timmar var han täpt och snorig i näsan i gen så vi tog upp han och han fick sitta med oss och kolla film en stund. Sen gav vi han näsprej och välingskvätt och han somna om i gen. Han har bara vaknat en snabbis i natt och gnält till men somnat om lika fort. Nu ligger han och vilar sin förmidasvila sen ska han ha lunchgröten.
 
Vi har varit ut i byn och hämntat hem lite av Johannes gamla leksaker och hans bobbykar och gunghäst och sen hadde jag ju en kartong med massa barnleksaker i garaket så nu har ungen hur mycke leksaker som helst. Blir ganska svårt att köpa julklappar åt han.
 
 
Han älskar att sita på golvet och leka mes leksakerna.
Han har börjat att stå ganska mycket med stöd men att gå verkar han inte vilga göra än. Han älskar sin gåstol och han rejsar omkring med den överalt. Men nu försöker vi ha han mer på golvet för att han ska lära sig krypa. Men men det kommer vell det med.
 
Tänk snart blir han 9 månader. Månaderna springer i väg. Det var ju nyss han låg där på mitt bröst.

Kommentera här: