Snart 10 månader.

Oj vad tiden går fort. Aldeles för fort. Han växer så det knakar. Jag hinner inte med riktigt. Redan en egen individ som vet vad han vill och han har ett jäklans humör.
I går bestälde jag en dress åt han som hans ka ha på julafton. blev en pepparkasdräkt från Ellos,
 
                               
Trodde att han skulle kunna ha dressen Johannes hadde på sig på sin första jul men nu börgar 74 va aldeles för kort i armarna och benen lite korta så nu är det st 80 som gäller.
Bestälde även lite boddysar och byxor åt han men jag ska kålla lite på lindex och kapphal åt han. Ska även kålla på nya kläder åt Johannes som han ska ha på dagisfotot. Ska gå på profoto och beställa tid för syskonfotografering. Vill som ha en fin bild på dom tillsammans sen några på bara Erik och sen vill jag ha på oss alihop. Var ju och tog när Johannes var ca 1 år så det blir ju samm för Erik. Sen vill jag ha att ge bort i julklapp.
Erik vill nu bara stå och gå och han släpper mer och mer och han står väldigt bar skälv. Han är så duktig så han lär nog sprinag omkring på julafton här hemma=) Tänk att förra julen satt jag där med min jättemage och lill Erik låg så gott i den =)
Jag saknar min mage lite grann men det var ganska tungt där i slutet.
 
En aldeles nyfödd Erik.
 
 
 
 
 

Kommentera här: