Planer inför dopet.

På lördagen den 27 juli kl 15:00 kommer lilla Erik döpas. Har vart och träffat prästen i dag och pratat lite. salmer är bestämnt så nu är det bara fikat och dukningen kvar. Tobbes mormor komm med flera bullpåsar i går och Farmor Anna ska baka kärleksmums. Jag ska ställa mig och rulla sjokladbollar och göra coccostoppar. 3 gräddtårtor ska med göras sen ska glass inhandlas till barnen. Blir ganska många barn. Alla våra vänner har mins 2 vänner med sig sen några andra som har barn. Ska bli roligt med så många barn. Måste inhandla dukar och servetter på dollarstore. Funderar på att vika servetterna som jag gorde på Johannes dop.
 
 
tycker att sjortan är så söt men nu när jag hittade en långklänning så ska jag nog prova det denna gång. Övre sjortan viker man sen stoppar man bara in en ovikt under så den blir lång. Så den vikta som en sjorta kan man spara sen andvända den undre. Måste bara kålla om jag hittar några smala gula band. Kul grejj och snygt.
Får se om jag kan hålla mig från att gråta. ville grina nu hoss presten med hahaha. Vad knasig jag är.
 
Erik ligger nu och såver efter en fullspäkad dag. Nu rejsar han omring massor med gåstolen sen så knycker han saker han når med. Så nu blir det att plocka undan lite. Efter bad och ren säng så såver han gott.
 
Fin bild på han och hans faster Elisabeth.
 
Tänk på lördag blir han hela 7 månader.
 
 

Kommentera här: