Lite nytt.

Ja jag har helt glömnt bort att skriva när hanblev 6 månader men när man jobbar så hinner man inte riktigt med alt. Ja lilla Erik han växer så det knakar. Har fått byta till st 74 på kläderna så vi har fått köpa en hel del nytt. Har även nu börjat sätta han i sin läragåstol så han får se lite mer än att bara ligga i babysittern. Ja han diggar stolen men han har haft lite svårt att få fart på den. men igår när jag komm hemm från jobbet så hadde Tobbe stänkt grinden så nu händer det grejjer. Han far inte framm så fort men framåt går det. Sakta men säkert.
Hans storebror har blivit mer och mer intreserad och han kramas och håller handen. Stojjar och vill se lite mer av sin lillebror. Han har insett att Erik diggar sin storebror så han gör roliga miner och sånt så Erik blir superglad. Ja Erik kan detdär med att skratta. Han ser så lycklig ut ungen. Tobbes Mommo är lite sjokad varge gång hon ser honnom för hon tycker att hela ungen lyser av glädje. Skäns skönt att han är så glad. men det var ju hans storebror med. Snölla och nöjda barn. Ja i morche blev vi väkt lite tidigare än vanlig så Erik han vilar just nu. Vi är ju van att få såva länge på morgonen =)
 
Snart är det dop. Ska prata med prästen samma vecka som dopet är sen ska det göras fika. Ska göra egen gräddtårta och och lite annat smått och gott. Ska blu kul. trist bara att jag slutar kl 18 dagen innan dopet så jag lär ju inte hinna mycke. Måste göra tårtbottnarna i förväg och frysa in. Hra provat dopklänningen och den passar. var rädd att den skulle vara förliten.

Kommentera här: