I morgon smäller det.


 
 
Ja i morgon så är det den stora dagen. Kl 09:40 är det exakt 1 år sen han komm ut och las på min mage. Tänk vad fort detta år har gått. aldeles för fort.
 
Nu kommer det lite nya ord hela tiden. På julafton så pekade han på julmaten och sa Äta. Nu säger han det så fort han ser mat =) Så nu kan han.
 
Mamma
Pappa
Äta
Där
Tutte.
 
En morgon pekade han på välingsflaskan på fönsterbrädan och sa lälling men sen så har han inte sakt det nå mer. Vet inte om vi har hört fel men jag tror inte det. Men det kommer vell.
 
Har varit i dag och köpt hans presenter. Har haft lite otur med förskylning här hemma så nu har Erik även börgat få feber så vi får se hur det går i morgon. Trist att ha främande om han ligger i hög feber. Mamma sjikade pengar så jag har köpt ett bobbykarsläp åt han sen så ska han få en anka av oss som man lägger ägg i och när man promenerar med den så kommer äggen ut eftersom. Få se vad han tycker om det.
 
På julafton så var han inte så intreserad av att öppna sina julklappar så det lär ju vara samma sak i morgon. Men han är ju så liten så det är ju inte så konstigt. Gorde ju inte ens i årning nån julstrumpa åt han för han förstår ju inte. Blir helt annat nästa jul.
 
 
 
Får se vad han får i morgon. Ska blåsa balonger och sånt senare sen så jobbar jag förmidda så jag slutar förts 15:30. Sen är det kalas för hela slanten.
 
 
 

Kommentera här: