Ingen vila på dan.

Förra veckan bestämnde vi att Erik inte ska vila på dagis nå mer. Såg att han klarade att vara vaken på dan här hemma och i sommras vilade han knapt. Har varit lite kämpigt vid lunch och middan men nu somnar han lite tidigare på kvällen.
Och nu kör dom utan blöjja på dagis med =) Han är så duktig. Men vist händer det olyckor. Men det tar sig. I dag han han till och med på pottan och bajsa. 
 
Har inte fått veta nått om proverna ännu men jag ska nog ringa i morgon och kolla. Vill ju veta vad dom visar.
 
 

Läkarbesök 2

I onsdags var jag och Erik till barn för läkarbesök i gen. Läkaren trodde helt klart att det var glutenintolerans. Han tvekade inte. Men blodprover var han tvungen ta och om dom nu inte visar nått så får vi en ny kallelse och då ska Erik sövas och dom ska gå upp i tarmen och ta prover. Nu står vågen helt stilla så nått är fel. Min stackars lilla älskling. Va han får stå ut med. Men han är ju pigg och glad. Och blodprovet satt han helt stilla och tittade när dom både stack och bytte rör. Var skönt att han höll sig lugn. Exemens hans beror säkert på gluten det med. Tänk om vi nu måste byta ut all mat som inehåller gluten. Men det ska nog inte vara nå bekymmer.