Kiss i pottan =)

Oj vilken morgon det blev. Erik har ju flera gånger väkt oss att han vill kissa på pottan och vist får han ju det. Han klädde av sig och satte sig på pottan och han försökte verkligen. Jick upp och hämntade en blöjja och när jag sen komm ner så hadde han kissat =) Lite utanför men i pottan med. Hihih. Min duktiga kille Han börgar nog känna nu att han ska kissa. Han har även i helgen sprunkit till Toan och dragit ner byxorna och satt sig på pottan. Men då komm inget. Tycker han är tidig men jag ska inte hindra honnom. Johannes var tvärt om. Han vägrade pottan och han var lite sen med att sluta med blöjjan men barn är så olika. 
 
mammas stora kille.
 

Första kvartsamtalet.

Oj vilken liten kille vi har. Han fick mycke brömm och han är så frammåt. Så medveten och han pratar dagarna i genom. Dom på dagis tror minsan att han ska bli traktårförare för han tjatar mest om det på dagrana. Han är otriligt glad och äter bra. Han leker med alla och han är trygg i sig skälv. Han springer mellan avdelningarna och han skarmar alla =)
 
I dag sa han för första gången til sin pappa att han älskar honom inan sängen. Vid nattning så vet han sina rutiner och han hämntar blöjja och han sätter tandkräm på sin tandborste och han ska smörgas med salva. sen är det pyjamas på. Sen sprinegr han till sängen och han ska ha tutte och sen i säng =) Sen natti natti sen går vi ut och då somnar han. =) Min duktiga kille.