chopat kallingar

 
 
I dag var vi i väg på stan och köpte kallingar. Han fick så klart välja skälv. I går råkade det hända lite större olycka i byxan men han är så duktig min lilla Erik. Det var svårt att hitta kallingar i hans storlek. Sen så är han så liten. Hans exem blir bara värre så nu ska jag ringa BVC om en tid sen så får dom sjicka oss till sunderbyn. 

så stålt😄

I förra veckan ville erik inte ha blöja på förmiddagen.  Bara byxor på. Var lite nervös över olyckor men ungen jick på pottan mellan varven skällan så ingen olycka. I dag vill han inte Heller ha blöja.  För 15 minuter sen kom han och sa att han kissat ner sig. Men han skyndade till pottan och drog ner byxorna. Det var enbart 1 liten droppe i byxan resten kissade han i pottan 😂så himla duktig unge. Nu är det kalsonger på och blöja enbart vid vissa tillfällen. 
 
Är så stolt mamma just nu. 😄

Min lilla goding.

Oj skriver inte alt för mycket om denna lilla goding. Han har verkligen blivit så stor och duktig är han. Men att jävlas med storebror det är en favorit just nu.
 
 
Han är väldigt pappig och han säger hela tiden att han är pappas bäbis. 
Kiss i pottan kommer alt oftare så nu blir det att köpa kalsonger så han får träna lite mer. Tutten åker nog redan nästa vecka. Bara passa på när vi ändå är lediga. Att kålla film tycker han om och han har sina favoriter. Nu har han somnat i sitt rum några gånger men han vaknar på natten och vill tebax till spjälsängen. Det får ta den tid det tar.