stackars liten 😟

I går såg han ut såhär.
 
Och i natt exbloderade bokstavligt talat hans prickar. Nu är det 🕃 överallt.  
 
 
På benen armar ansikte. Ja överallt.  Min lilla älskling. Tack och lov så har han ingen större besvär av klåda. Feber har han dessvärre och ingen större matlust har han inte heller. I morgon blir det att se raketer och han länktar verkligen. Min 3 åring vet då vad det är. 😄

mammas goding 3 år.

I går vart lilla Erik 3 år. Kan inte fatta att han blivit så stor. Fick presenter på morgonen. Han fick en bob av oss sen fick han en matskål och hundbädd av mormor. I måndags fick han en leksakshund av sin faster. 
 
 
Efter frukost och påklädning blåste vi lite ballonger och fixade i ordning det som skulle fixas. Gorden klart glassbomben. När främmande Komm dekorerade jag den och Erik öppnade mer presenter. 
 
Tände 🎇 på tårtan i gen för erik uppskattade förra året sen dax för att blåsa ljusen 😄
 
 
 
Efter alt främmande for hem somnade erik i soffan. Vi hadde ju hittat en kopp på han på förmiddagen så han blev sämre på kvällen.
 
I dag har han mera koppor och feber så han är inte så pigg. Så skönt att få det bortgjort.  Han verkar inte ha någon klåda tack och låv. 

Slutat med tutte.

I går beslöt vi för att han ska få sluta med tutte. var lite nervös när vi jick och la oss men ungen frågade sirka 5 gg efter tutten sen somnade han utan problem. lev smått förvånad att det jick så bra. I natt vaknade han och komm till våran säng. Han frågade inte ens efter tutten utan somnade om på en gång. Så himla skönt att det jick så bra första natten. Men nu vet man ju inte hur det blir i natt men jag hoppas att det går lika bra.
 
Han ska få lägga tuttarna i sin julstrumpa så tomten hämntar dom på natten till julafton. 
 
tänk att min lilla kille blir 3 år om 8 dagar. Dom här 3 åren har gått superfort. och jag har inte hunnit med. Nu under julåvet ska vi jobba mera med att sluta med blöjja. han är så duktig. Han har blivit en stor pojke som han säger skälv. han kan mitt i alt bara komma framm till en och säga att han älskar en. han är så god. Nu såver han i sit rumm utan problem. 
 
På hans födelsedag blir det att fixa en glassbomb i gen som han hadde förra året. Vi ska fara och köpa han en bobb som han önskar sig. Hoppas att han blir glad.