Lilla Killen.

Nu har han i 2 nätter såvit i sitt eget rum. Han har såvit oroligt i natt men han drömmer nog mycket. Har sprungt fram och tebax och sen så såv jag med honnom en stund. Inte lätt men han är så duktig. Har skrivat i hop hans löv i dag och han vill ha den åvanför sängen. Hans dekår på väggen ska med upp. Kiss i påttan kommer massor och han bajsar på toan. Trodde verkligen inte att detta med bajsandet skulle komma så fort men fast han har blöjja på sig i bland så säger han till när han är bajsis. I bland hinner vi inte med oftast. Nu har han bajsat 3 dagar på toan. Skulle fara med han på dagis i dag och i morgon för att hälsa på och för att han ska få leka av sig lite med Johannes ligger hemma med världens förkylning och hosta så han vill inte fara och smitta ner dagiset. Bara nu inte Erik blir smittad. Men men inget att göra åt. 
 
Tänk vad tiden går fort. Min lilla kille har blivit så stor. det var ju nyss han föddes och nu blir han snart 3 år =)
 
 

Min duktiga kille.

I fredas ville erik bajsa på toan. Han försökte några gånger och till Slut kom det kaka😃 så duktig. I dag råkade det komma i kalingarna på morgonen men på eftermiddagen hann han på toa. Fatta han är så duktig. Han har verkligen blivit stor. 😄 jag är så stolt. Blir att sjicka med kallingar på dagis så han får träna där med. Nu sover han sen 1 timma sen i sitt rum. Kanske det släpper nu med det med. 

Eriks rum 😃

Erik är verkligen stolt över sitt rum. För så fort det kommer främmande hit så ska han visa det. Har tagit lite bilder men jag har lite småpyssel kvar att göra där inne. 
 
 
 
Han går ofta ner och leker skälv men han vill att man ska vara i närheten. Ska köpa 1 till mata sen ska dekoren med trädet fixas på väggen. En ny afirs ska fixas i ramen och hans stora löv ska skruvas fast ovanför sängen. Han har lite svårt att såva i sin säng men snart så kommer han nog att såva där. I dag har vi städat där inne. Har köpt annan kappa som han ska ha i vinter men den hänger jag upp sen. Sen så måste jag fixa lite julpyntet han.