Förkylning, pepparkaksbak och 2 årstråts.

Oj vilken vecka vi har haft här hemma. Erik har varit snorig och hängig och febrig. stackars liten. Tobbe fick stanna hemma med honnom. Mamma var på besök och han lärde sig att säga Mommo =) Va glad han var när hon var här. Så vidare han var sjuk så fick han följa med och köpa julklappar. Han blir nog nöjd över det han kommer att få. Hittade värsta fräna grejjerna åt han. Mitt i alt gnäll om förjylning så får jag nog inse att ungen hamnat i 2 årstråts. Han skriker, grinar och blir svinarg om han inte får som han vill. Inte alt för kul många gånger men men. Käns som att jag kan hantera det bätre än med Johannes. Var väl mer beredd denna gång. Nu har han fått prova på att baka pepparkakor med. Blev inte några pepparkakor presis men han vara nöjd en stund. sen lesnade han. Han åt mest degen =)
 
 
Tänk att min lilla kille blir 2 år om 5 veckor =)
 
För ett tag sen komm en kompis hemm till oss och tog kort på pojkarna. Blev även några bilder på bara Erik och nu har vi sjickat i väg några på förstorings om vi ska ge bort i julklapp =) Nu är det bara en födelsedagspresent att hitta åt han sen är vi klar med julklapparna =)
 
                                        
 
 
 
 

Denna lilla Erik.

Min lilla älskling börgar nu bli stor. Han är så frammåt att man blir chockad. Grinden här hemma är öppen för denna unge springer upp och ner redan. Upp går ganska fort för han stutsar upp i trappen. Ner går han bakåt. hasar på knä men han är duktig. Blir kul sen när hans rumm på nederplan är klart då kan han ju skälv gå ner när han vill. Så kul. Nya ord kommer hela tiden sen så säger han till när han har bajsat. Han älskar att såva så när man väcker honnom på morgonen blir han lite putt och drar snutten över ögonen och vill såva mer. Men detta med att såva det har ju båda mina pojkar velat göra sen dom föddes. 
 
Var ju på dagisfotografering i förra veckan men det ville han inte vara med på. Men det förstår man. Han vara inte i form. men gruppbilden jick bra att ta. Han älskar att välja kläder skälv. Duger inte altid det man plockar framm på morgonen. bada och durcha det tycker han med om. När han inte kan utrycka sig med orden så gör han det med läten. Häst så gnäggar han. Durch så låter han som det spolar vatten. åka bil så brummar han och så vidare. Ganska kul många gånger. Han svarar på frågor med ett Ja. Nej eller MM Låter så kul. sen nickar han med huvudet. 
 
Tänk att han snart är hela 2 år. Vad fort det går nu. Hinner inte med. 
 
 

Höstblåsor.

Hojj stakars min lilla kille. I helgen har han åkt på höstblåsor. Inte kul als. Han har haft lite feber och inte velat äta. I dag åt han frukost i jalafal. Nu ligger han och vilar. Han har såvit ganska dårligt i natt så han är nog trött. Han har fått fler blåsor på benen och på munnen så få se då. Han har ju fotografering på onsdag så jag hoppas att dom förvinner. Men så länge han inte är slö eller har feber så får han vara på dagis har jag läst. Men i dag och i morgon får han vara hemma. 
 
Han har verkligen hållit sig länge från att få sånt. Men det är bra att göra bort det. Får se då när vattkopporna kommer då. Johannes har inte haft sina ännu men jag tror nog att det kommer det med.