15 månader och BVC kontroll.

Var i dag på BVC och vi fick väga mäta och prata exem. Hon oroar sig för han vikt ganska mycket och det är det sista jag oroar mig om. Jag ser ju bara på hans pappa och han är ju lång och smal. Erik rör på sig så mycke nu men han äter som en häst. Hans exem blir inge bätre så nu har vi fått nya salvor att prova. sen fick vi en läkartid till barn den 24 april. Då blir det kåll på vikten och exemen och om magen har blivit bätre. Han bajsar ju mindre men i dag var det löst i gen på dagis sa fröken. Får se då till helgen hur det blir. Men han är ju så pigg och glad hela tiden. Han är så rolig på mornarna. i dag väkte Tobbe honnom vid 06:00 och då tog han genast tutten och sträkte upp den åt Tobbe.  hahha han vet rutinerna. Men han grinar ju ladrig på dan ller så så varför andvända tutten? Nä Johannes hadde heller aldrig tutte när han var vaken. Nu vilar han lite så jag ska börja med maten sen ska jag väka honnom. 

Lilla Erik 1 och 3 månader.

Tänk vad fort det går. Han blir snart 15 månader. det var ju nyss han var 3 månader. 
 
Tycket det var nyss jag tog denna bild =)
 
Men tänk att det är 1 år sen den togs.
 
kan säga det att han älskar sitt dagis och i dag när jag hämntrade honnom så var dom ute med han och han har böjat gå så bra ute. han jickomkring vid grinden när jag komm och han sken upp som en sol och började genast berätta nått. Han pekade och jollrade och sa där flera gånger. Undra vad han berättade. Skulle vara kul att veta.
 
Hans mage har äntligen blivit bätre så nu skippar vi välingen helt. Var tydligen den han inte tålde als så nu är det gröt som gäller i gen. men han älskar ju gröt så det gör ju inget. ha äter alt han får i sig så matglad är han. Ska på BVC på fredag för vägning och mätning så få se då om han har gått upp i vikt. 
 
Nu ligger han och såver. Han vilar drykt 1-2 timmar på dagis sen så villar han en stund när han kommer hemm från dagis. Sen vill han såva för natten kl 19. Han somnar utan problem och jag lägger ner han och säger gonatt sen somnar han helt skälv. Så skönt. Han grinar inte eller så utan vänder bara sig om i sängen och somnar. I natt såv han så bra att han bara vaknade till kl 04 sen såv vi vidare till kl 05:30. Han vaknade av Tobbes väckarklocka sen var det full rulle. Han vara på dagis kl 06:45 och att lämna honnom är inga problem. Han gräter inte ens utan vinkar glatt när jag går därifrån. Skäns så skönt med glada barn. Tutten har han aldrig på dagen utan bara när han somnar. han är så frän för så fort han vaknar så ställer han sig upp och vill ge mig tutten och han pekar på fönsterbrädan. han har sett att det är där vi lägger tuttarna så årningsam är han. Mammas goding. Han mormor var ju här när storebror fyle år och han sjikade henne många gånger. Hon var mäkta impad av han. han är så duktig fast han är så liten. 
 
Hoppas att han såver lika bra i natt. Man kan ju bara hoppas =)

Ny väling.

I går när jag hämntade Erik på dagis så pratade jag en stund med fröknarna om hans mage. Dom var helt inne på att det var välingen. Han bajsar ju samma tid varge dag och det första han äter på morgonen är ju just välingen. Var i går på coop och då köpte jag samma märke fast med mindre fulkorn. Och oj vilken skilnad bara sen i går kväll. Ungen har såvit så gott som hela natten och hans bajs på morgonen var betydligt fastare. Så skönt att det jick så lätt att lösa. Man var ju rätt så orolig där ett tag. Kunde det vara GLUTEN? MJÖLK? Eller nått annat.
 
                                                   
 
Nä fy. Men baara för att han såvit bra så har jag desvärre inte så nått vidare. kunde inte somna. 
 
Det händer så mycket med min lilla kille nu så jag inner inte med. Han är så frammåt och medveten. Har lakt han och vila nu en snabbis för han vaknade redan vid 07:00 och det brukar han ju inte göra anars om han nu inte ska på dagis kl 06:00 men jag säger då det. Så glad och lätt han är på morgonen. En riktig solstråle =)