Inskolning dag 1

ja i dag var det första dagen på dagis för Lilla Erik. Kl 09:45 var vi på maria dagiset. skulle vara där först kl 10 men efter vi lämnat storebror på Mandolinens dagis så for vi och tankade och raggade runt lite. Ides inte strässa hemm och av med alla kläder sen på med allt i gen efter 1 kvart.
I dag är det -29 grader ute så att ha bilen ståendes ute utan motorvärmare är inte kul. Tur att jag kunde springa ut och starta den lite före vi skulle hemm från dagis.
 
I dag komm vi alla mammor och barn för att kålla läget pådagis. Kållade lokalen och träfade fröknarna. Just nu skolas det in 5 barn på 3 fröknar. 3 barn komer lite senare i april nån gång hörde jag. men va skönt att det max kommer vara 8 barn. Var livrädd att det kommer vara 18 barn som är så små men så blev det inte.
Erik han har inte brytt sig om mig det minsta inne på dagiset. Han har krypit runt och kollat läget. lekt lite med leksakerna sen visat vaktmstaren vart det inte var barnskert så nu blir det mer jobb för hann. Men snacka om att det fröknarna har fått jobba. Lokalen var helt tom i torsdas sen har dom skälva fått flytta in alla  grejjer så alt är inte helt klart där inne. En av fröknarna kommer från Johannes dagis så henne känner jag. tror detta ´kommer bli lätt som en plätt. Erik reagerade inte ens när jag lämnade han med fröknarna för att starta bilen. Mammas trygga unge. Lika var det ju med Johannes.
I morgons ka vi vara där redan kl 09 sen på torsdag blir det vell att stanna och prova äta sen prova såva en stund nästa vecka. Spänande spänande.

Kommentera här: