Sista inskolningsdagen.

I dag är det sista inskolningsdagen för lilla Erik. Oj vad bra detta jick. Han har blvivt lämnad nu flera dagar och han grinar inte ens. I tisdas grinade ju han lite men inget i onsdas och inget i går och inget i dag. I dag skulle vi lämna honnom som vanligt och han var hur glad som helst att komma på dagis. Klädde av han och ena fröken tog han och sen sa jag hej då och vinkade. han tittade bara på mig som Hallå.  hahha sen jick dom in i köket för att börga äta frukost. Är meningen att jag ska hämnta honnom kl 12 men dom ville att barnen ska prova vila i dag i gen så då ringer dom när han vaknar. Har gått hut bra att ha han och vila med. Inge grin eller skrik. Men han är ju så lik sin storebror. Så på tisdag är det vanlig dag så då ska han lämnas kl 09:00 sen ska han hämntas kl 14:00
 
Nu börjar Erik gå hur bra som helst och han är mer och mer medveten om vad han vill. Han pekar på det han vill ha och han leker mer och mer med duplo. Denna vecka har vi fått i säng han redan inan 19:00 och han har såvit lite oroligt. Vaknat och gnäl. Men det har nog med inskolningen att göra. Han ärju lite snorig men det verkar inte bli destomer så det är nog ingen fara. Skönt att få i säng han tidigare än vanligt. han blir supergald när tanborsten kommer framm och han bara kapar och vill borsta skälv =) Min stora kille. Får se om talet kommer lika snapt som det jick med storebror. men det tror jag nog. Han har ju redan sakt Hej då och det är ju inte så vanligt med 2 ord. i dag sa han Nej klart och tydligt. Men sen tror jag att denna Tutte är boven i dramat för många barn. man stoppar tutten i munnen hela tiden fast dom inte har behov av det. Nä vi kör bara med tutten när vi såver. Hlet onödigt att han den på dagen. Den hämmar talet. Johannes hadde ingen tutte på dagarna och han talade klart och tydligt tidigt.
 
                                                       
 
 
 

Inskoling 2a veckan.

Ja inskolningen går som på rels. I går var det lite tidigare att kliva upp så vi hann fick frukost på dagis och det jick hur bra som helst. Lite gröt och smurgås. sen fick några av oss föreldrar traska til fikarummet på dagis så barnen fick prova vara skälva med fröknarna. Jick hur bra som helst =) Var borta ca 1½ timma. Erik var superglad när jag komm tilbaka men han hadde inte grinat nått. Samma sak i dag. Lämnade avdelning redan 09:15 och där fick vi föräldrar sitta tils dom hadde ätit lunch =) Oj vad bra det hadde gått. så i morgon ska vi lämna som vanligt och sen ska dom prova vila en stund med dom. Har packat mer Tutte och snutte så får se då. desvärre börgar ungen bli snorig så vi får se om vi årkar med hela veckan eller om vi får göra avbrott och fortsätta nästa vecka. Det äterstår att se. Men det är så skönt att han är så trygg i sig skälv. Lik sin storebror.
 
 

Inskolning 2,3,4

Ja detta med att inskola Erik går hur bra som helst och i dag var det Tobbe som var med han. Han var mellan 09-12:30. han fick äta lunch där. Och ungen han åt och åt oxh åt. Har märkt på Erik att hans aptit är som på topp så han äter som en häst. han är inte det minsta kräsen utan han äter alt. Till och med stark mat som man verkligen inte tro att han vill äta. Men kräsen är han inte.
 
på måndag blir det att börja gå i från och så ska han prova vila en stund. spänande att se hur det går, Fast jag tror inte att det ska vara nå bekymmer. På fredag kommer jag lämna  honnom 8:30 och sen hämnta honnom kl 12. Blir en stund=) Men det ska nog gå bra. Sen kommer han ju vara 15 timmar i veckan dom vekorna jag inte får nått jobb.