Mammas goding.

Oj vad det händer grejjer nu med Erik. Hinner inte med. Sen han börgade på sitt dagis så har vi ju fått in lite andra rutiner och han fölger dom stenhårt. Går inte att rubba. han visar så tydligt när det är daks för sängen. Först tandborstning. Sen står han och pekar på skafferiet. Bara att ta ner välingen. När den är klar så står han redo vid grinden. Vill han vila midda så ställer han sig med vid grinden och vill öppna den. Oj vad han är duktig. Kommer inte i håg att Johannes var så punktlig med alt men dom är ju så olika varandra just nu. Erik är så mycke mer frammåt än vad Johannes var så jag undrar i bland hur gammal Erik igentligen är. Men han blir ju bara 1 år och 2 månader i helgen. Tiden går fort.
 
Tyckte det var nyss jag tog denna bild men det är ju evighet sen. Ellan var förbi i går med lilla Vera och oj vad lång Erik blev. Kan inte fatta att det går så fort nu. 
 
 
 

Lilla Erkii.

Ja denna lilla Erkii. han har blivit så stor nu. Så skälvständig och han vet vad han vill. Visar klart och tydligt när han vil ha nått. Eller om han vill gå och vila. Då går han framm till grinden och visar. =) Just nu leker han med sina leksaker och knallar omkring. Bryr sig inte så mycket om mig men det kommer dagar då inget annat duger än mamma och pappa. fast han har blivit mer mammig på senaste. Blir inget dagis i veckan för han för snoret är ganska grönt och klibbigt och sen så såver han som en kratta så det blir hemmamys i stället. 
 
Blir nog att ta några vändor med vagnen i stället. så han får frisk luft ijalafal. 
 
Han älskar verkligen sina skor. Han går och hämntar dom och vill ha dom på sig så men det går inge bra att gå ute men det kommer vell det med. Övning ger färdighet =)