BVC besök i gen.

Ja i dag var vi på BVC för läkarbesök och vägning. Såg inge vidare ut för min lilla kille. Viktnedgång =( Nu blir det utredning på hans mage och varför han börgar gå ner i vikt. Tog upp detta med att han äter som en häst och läkaren oroade sig ganska mycke över det. Vi ska få en tid på Barn och där ska det tas blodprover och avföringsprover. Om blodproverna visar nått blir det tarmprover med. På tunntarmen. Urch vill verkligen inte det men om det är gluten så är det ju bra att dom kållar upp han ordentligt. Läkaren sa att det kan lika gärna vara mjölkproteinet eller ägg han reagerar på. Hans Exem var ingen fara det är atråpisk exem som storebror har så det hör inte i hop med magen. skönt det. Tobbes farfar var glutenintolerantt så det fins i släkten.
han har ju börgat vila destomer på dagen men han är pigg och rask. Hoppas verligen vi får bukt på hans mage nu så han går upp i vikt i stället. 
 
 
Min stora kille. Glad är han då verkligen. 
 

Vabb?

Komm på här förra veckan att det är nått anorlunda med lilla Erik. Jag har helt missat detta med att vabba. Brukar ju vara så i börgan när dom börgar på dagis men vi har helt missat detta. Var ju hemma med honom några dagar för att han var småsnorig sen vart han ju jättesjuk en helg sen har han hållit sig frisk. Alla andra ungar på hans avdelning har varit hemma med både magsjuka, vattkoppor och höstblåsor och feber men Erik är frisk som en nöttjärna. Men men peppar peppar nu kommer han bli sjuk bara för att jag skriver detta. Är ju såna skriverirer om detta med bröstmjölk och hur bra det ät att barnen inte blir sjuka och att dom får så bra imunförsvar. Men det kan ju inte stämma. Erik är aldrig ammad samma sak med Johannes. Han är ju inte heller sjuk så ofta. Imunförsvaret kommer från föräldrarna tror jag.
Här hemma är dte full rulla just nu. Erik hittar på det mesta och han är tufare än hans storebror. Helt kul när storebrors kompisar kommer i dörren och plingar på så springer Erik dit och blir så lycklig att det kommer nån sen ställer sig Erik med dom stora grabbarna och diskuterar. Skrattar och pekar. Sen har han börgat bete sig som Johannes. Johannes har ryck här hemma som han springer omkring och busar. han springer in i dörrar och herjar och Erik gör lika dant =) Helt fränt. Får många goda skratt här hemma. På dagis busar han på för fulla muggar och så fort vi kommer och ska hämnta honnom springer han i väg och leker titut och sånt. Så glad han är hela tiden. Min lila kille börgar bli så stor.