Mammas lilla skarmtroll.

Oj i dag har det hänt mycke tycker jag. Han lär sig nått nytt varg dag nu. I dag när jag satt med hann på gålvet för att han skulle få träna ännu mer på att stå och träna sin balans. Han har lite svårt ännu att släppa en handen när han vill gå sidleds och han bli ganska arg för det tar ju stop liksom. Men han står hur stadigt som helst. sen gav han mig värsta pussen som ledde till att han passade på att bita mig i läppen. Aj vad ont det jorde  Men vi fick oss ett gått skratt. Sen när han väl satt på golvet la han sig ner och vips så ser jag han gravla sig upp i sittande stälning. Han har varit ganska seg att lära sig det men nu äntligen kan han det. Sen efter badning så fick han stå och hålla i sig när jag torkade han. Han satte sig en snabbis sen vart han jättearg och av ren ilska så slet han sig skälv i stående stälning. Annars vill han alt ha hjälp upp men nu jick det bra skälv=) Oj vad stålt jag fick vara i dag.
Tog lite bilder i dag.
 
 
 
 
 
Oj vad han nu älskar att få stå =)
 
Nu har vi fått öka hans mat lite så i går provade vi att köpa 1 årsburkar och han slukade dom utan problem. Han även ökat 1 portion till om dagen sen så får han extra fett i maten. Sist vi var på BVC så hadde han inte ökat i vikt så nu hoppas jag att det har hänt grejjer sen när vi ska dit. lär ju inte vara för en han ska ska på 1 årsläkarkontrollen. Kan inte fatta att han snart blir 1 år.
Ska även då ta upp om hans exem som ser ut exakt som Johannes exem så nog har han med artopisk exem. Men det är ju bra om en läkare får bedömma det. Anars vill jag ha en remiss till sunderbyn. Tur att vi har salvor som Johannes har och som vi fick smurga på han. Och då blir det mycke bätre. Men det är ju erftligt. Så jag är inte förvånad.
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: