11 månader,

Tänk att i dag blir min lilla kille 11 månader. Tiden går aldeles för fort och om 1 månad sitter man där med en 1 åring. Hopsan. Han vandrar runt nu mellan möblerna och han kryper i bland. Men oftast så står han och håller i sig och promeerar. Kryper framm till en sen dra han sig upp med hjälp av byxbenen=) Inte en sekund får man vara i fred =) Hihihi. Och glad är han. Men det har han altid varit. Men nu ett tag har han trorvat lite med sömnen. Han vill inte somna på kvällen vid 19-20 utan han vill vara vaken ett tag. Lite jobbigt men jag vet att så fort han börgar på dagis så kommer vi få ett helt annat mönster av dygnet så då kommer han nog somna betydligt tidigare på kvällen sen så kommer han ju vara tröttare. Få se hur det går för han att börga dagis men jag hoppas att det inte ska vara några bekymmer. Kommer att vara en helt ny avdelning med smottingar som öppnar i januari så han kommer inte vara skälv i den åldern.
 
Min lilla bäbis=) hans övre tänder är på g nu så dom kommer nog fram vilken dag som helst.
 

OJ OJ.

Oj oj vad det händer grejjer här hemma med Erik. Från att bara rulla sig framm till att stå och flyta sig med hjälp av möbler till att åla sig fram i räserfart på bara 1 vecka. Det händer nya saker hela tiden sen så står han ganska länge utan att hålla i sig med. Han är så duktig min lilla kille. Får se när han börgar att gå. Han mormor har varit här i helgen och hon tycker han har blivit så stor.
 
Tänk att han snart blir 11 månader. Vi fick hem papper om dagisplats så den ska han börga på den 14 januari. Får se hur det går, Tycker han är aldeles för liten för dagis men vad göra. Min lilla bäbis. den 12 december är det 1 årskontroll hoss tandis så får se då vad dom säger. Han har bara fått sina 2 tänder nere ännu men det kanche hinner komma några till. I morgon blir det att byta bilbarnstol. Inte för att han är för stor för den vi har men hans kusin behagar att komma nu vilken dag som helst. Och den lile ska ju ha den stolen då.
 
Kommer att lada över bilder från telefånen i morgon som jag ska lägga in här.
 
 

Värsta natten hitils.

Ja jag ska aldrig säga aldrig men i nat var den värsta natten nånsin. Har inte såvit en blund sen kl 02:00 i natt så i dag lär det bli en spänande dag för denna familg. Erik har strulat,grinat, skrikgt och kastat tutten. Tobbe provade ge väling och byta blöjja men det var lönlöst. Antar att det är gaddar på G. Kl 04:00 jick jag upp på övervåningen med mitt täcke och kudde för att få såva en liten stund inan klockan ska ringa 05:30. Ja ni ser ju skälva hur det jick med det. Tobbe komm upp kl 04:30 med han så nu har jag hunnit fika frukost och Tobbe ligger däckad på soffan. Johannes har hunnit vakna och Erik JA han har minsan slåknat han med. TACK för det. I kväll lär man somna sittandes. Tur man jobbar eftermiddag i morgon så skulle natten som kommer bli likadan kan man gå chift här hemma. Inte så lätt när jag jobbar förmiddag i dag. Anars hadde jag kunna vara uppe med Erik sen byta av varandra på morgonen. Nåja. Har adlrig hänt att han strulat så här. Vist han har u vaknad och strulat men max 1-2 timmar. inge mer så man har aldrig behöft vara vaken nästan 1 hel natt.