Mammas älskling 5 månader.

Oj vad tiden går fort. Tänk att du nu är 5 månader. Mycke har hänt på dom här månaderna. Bar i förra veckan hände mycke. Han kan snart sitta rakt men balansen har han så han tippar inte så lätt nå mer. Han greppar flaskan och drar den till sig när han ska ha väling. Han jolrar och skrattat mest hela dagarna. Han såver ju hela nätter med en 12 timmars natt. Han somnar mellan 19-21 sen såver han 12 timmar. I bland mer.
 
Gröten vi brjade vi ge den tålde han inte så i dag ska jag kolla efter en annan man kan prova. han blev så lös i magen så det bara rann ut. Efter ett par dagar så vart magen som vanligt efter vi slutat med gröten.
Hoppas han tål nån anna sort.
 

Lite dårlig i magen.

Oj vad min stackars liten har blivit dårlig i magen. Han bajsar bara vatten flera gånger per dag. Hanverkar inte lida av magont eller så men vi vet inte om det kan vara gröten eller om det är tänder på G. Vi ska prova att vila från gröten ett par dagar och se om det blir bätre.
 
I natt vaknade jag av att jag hörde att Tobbe pratade med Erik på toan och då var kl 02:30 och då hadde Erik bajsat i sängen och hela sin rygg. Sen efter Tobbe tvättat av han så räserbajsade han över Tobbe och på golvet. Hahha synd att jag missade det hela. Hjällpte till med att spola upp ett badvatten åt Erik så vi badade han där på natten. Jag bäddade rent i sängen sen såv han gott i gen.
 
Tur att man har barn som somnar lätt om i jalafal. Sen såv vi till kl 08:00 då klev Tobbe upp med han. jag klev upp vid 09.