Eriks första midsommar.

Oj vad det händer grejjer nu. Han har blivit så stor min lilla kille. Han är så medveten om saker runtomkring. han jolrara till alt och alla och i dag försökte han diskutera med sin 1 år äldre kusin. han greppade tag i hennes jacka och drog henne till sig. Pillade henn i ansiktet och jolrade glatt till henne. Kul att se. Han är inte det minsta blyg eller ledsen utan han älskar att vara i andras famner.
Nu äter han gröt till lunch och till middag får han burkmat. Så nu äter han som bara väling morgon och kväll. Tänk om 1 vecka blir han 6 månader. Oj vad fort det går.
 
I dag har han fått fira midsommar för första gången. Vi for ut till sjungis och firade där. Han farmor och hans pappas kusiner var ju där. jag passade på att fixa en krans till han och sen tog jag lite bilder.
 
 
 
 
 
 
Haft en väldigt fin dag och jag är så lycklig som fått så fina pojkar. Trist bara att vi fick fira midsommar utan hans storebror som kommer hemm först på söndag.
 
 
 
 

BVC besök och sprutor.

Oj vad ledsen han vart i dag i jen men nu är det gort. Sprutorna är tagna och han blev godtjänd av doktorn. han är bara så bra doktorn som vi hadde i dag. Samma läkare som jobbar på BB så jag vet ju vem han är vid detta laget.Tror nog att han kände i gen mig med. Han har inte gått upp så mycket i vikt men det var inget att oroa sig för han vägde nu 7660 och ar 67,5 lång. KOmmer i håg att Johannes vägde något mer vid denna tid men längden ligger dom på samma. Huvudet var inget oroa sig för så det ska nog gå till sig så småningom. Skönt att höra. Stark och glad kille är han ju. han greppar i saker och han stoppar alt han får i handen i munnen. Tror detta kommer bli en INTE ÄTA kille. Altså som sin pappa. Han stoppade med alt i munnen så det första ordet han lärde sig var inte äta =) Kul. ahhah.
 
I söndas började jag jobba så nu är det hans pappa som ska vara hemma med honnom men det ska nog gå bra det med. Han har ju värdens bästa pappa.