Dop. akuten och övernattning på barn.

Dopet blev presis som vi ville ha det och prästen var hur gullig som helst. Erik skarmade han ganska bra under hela dopet. Erik var glad och uppspelt hela dagen. Även hans storebror skötte sig exemplariskt så alt jick som på rels. Efter dopet for vi oc fikade och oj vad gott alt fika var. Efter det var det dax för presentöppning och oj vad fina presenter han fick. Pengar. kläder och leksaker. smycken och presentkort på lindex. Efter alt detta så var det dax för att städa inan vi begav oss hemmåt. Väl hemma så jick det inte så bra så det slutade med att vi fick fara med ilfart på akuten med lill Erik. Vad som hände vill jag inte skriva om men på akuten jickl det bra och det var ingen fara med honnom. Men barn ville ha han för opservation över natten. Kändes tryckt. Tobbe fick stanna med honnom så på morgone dagen eftre komm dom hemm glada och utvilade. Var ingen fara med Erik och han var glad och jolrade på som vanligt. Men snacka om att jag var rädd och jag har nog aldrig kört så fort bilen förut. Tur att mamma kunde förja med. Men hon var lika skärrad som jag. Bar bemötadnde på akuten så det kändes bra.
 
Här kommer lite bilder.
 
Barnen fick komma fram och hjälpa prästen.
Min vackra pojke.
Ja i går blev han ju med 7 månader så nu har vi bytt ut välingne mot 8 månadersväling och samma sak med maten. Snart blir det nog att börga ge han vanlig mat med. Han smakar på det mesta och han har bra aprit. Alt han får det äter han.
 
 
 
 
 
 
 
 

Planer inför dopet.

På lördagen den 27 juli kl 15:00 kommer lilla Erik döpas. Har vart och träffat prästen i dag och pratat lite. salmer är bestämnt så nu är det bara fikat och dukningen kvar. Tobbes mormor komm med flera bullpåsar i går och Farmor Anna ska baka kärleksmums. Jag ska ställa mig och rulla sjokladbollar och göra coccostoppar. 3 gräddtårtor ska med göras sen ska glass inhandlas till barnen. Blir ganska många barn. Alla våra vänner har mins 2 vänner med sig sen några andra som har barn. Ska bli roligt med så många barn. Måste inhandla dukar och servetter på dollarstore. Funderar på att vika servetterna som jag gorde på Johannes dop.
 
 
tycker att sjortan är så söt men nu när jag hittade en långklänning så ska jag nog prova det denna gång. Övre sjortan viker man sen stoppar man bara in en ovikt under så den blir lång. Så den vikta som en sjorta kan man spara sen andvända den undre. Måste bara kålla om jag hittar några smala gula band. Kul grejj och snygt.
Får se om jag kan hålla mig från att gråta. ville grina nu hoss presten med hahaha. Vad knasig jag är.
 
Erik ligger nu och såver efter en fullspäkad dag. Nu rejsar han omring massor med gåstolen sen så knycker han saker han når med. Så nu blir det att plocka undan lite. Efter bad och ren säng så såver han gott.
 
Fin bild på han och hans faster Elisabeth.
 
Tänk på lördag blir han hela 7 månader.
 
 

Ont i lilla munnen.

I natt har nog bara storebror Johannes såvit gott. Mamma och pappa har inte såvit mycke als. Trött är man. Erik började stjorva vid 24 i natt sen har det bara fortsatt. Tobbe var upp med honnom vid kl 01 sen somnade Erik vid 03. Jag har vaknat av att han gråtit och varit orolig så tutten in gången 100 i natt. Stackars liten täpt i näsan och tänderna som spökar. kl 07 var jag upp och satta näsdroppar sen suga näsa lite. Väling och sen i säng i gen. Han somnade om men nu vaknade han vid 08:30 i gen. Upp och nuförsöker han villa i vagnen en stund. Men oj vad glad han är när han är uppe. Hela ungen lyser. Inte ofta han tjorvar på detta viset. Har försökt känna om det kommer nån fler tand men det skäns inte så just nu men säkert kommer det en ny om nån dag bara. Har tagit dårligt med bilder så men jag ska ladda över lite från telefånen snart.