BVC-Besök.

I dag har jag vart med Erik på BVC i gen. Alt såg bra ut och han växer så det knakar. 57 cm lång och han väger 5160g. Vi pratade lite om hans såvrutiner och hur snäll han är. Hon sa att det är inte många barn som såver så pass bra på nätterna som Erik. Vi ska vara väldigt tacksamma att han är så snäll. Hon sa även att det är inte bara ersättningen som gör honnom så nöjd utan det har mycke med hur jag och tobbe är som föräldrar. Känner mig lite stolt. Jag uppfattar mig skälv lite stressig och så men barnen känner ju av föräldrarnas humör så jag kan ju inte vara så dårlig mamma då =) Även Johannes földe med till BVC så nu i fortsättning så kommer vi att boka in så dom kan komma bägge 2.
 
Eri har just ätit så får se då när han kommer äta nästa gång. I natt har han ätit kl 24 sen blåste han på till kl 06. Gav han mat och ren blöjja sen somnade han om ganska fort. Får se hur denna natt blir då.

Vilket leende.

Hel otroligt hur det kan bli bara av att sätta på han denna mössa. Hans andra hjälmmössa har blivit för liten så jag hittade denna i en kartong och prova att he på han den.och oj va söt han blev. Kan säga att han jolrade stort och nästan skrek när jag tog denna bild. Tog fler bilder. Är på väg att hämnta storebror Johannes när jag tog bilderna.
 
 
 
 
 
Mammas lilla nallebjörn.
I natt har han såvit från kl 21-03 sen blåste han på tils vi komm hem från dagis. Då var det morgontvätt och påklädning, Han åt ganska bra sen klädde vi på oss. hadde tanken att traks atill dollarstore men ingen stig här i gällivare var skottad så vi tog en snabb promenad i kvarteret sen skottade jag gården. Erik såv gott i vagnen.

Mammas gosse 1 månad.

I dag blir Erik 1 månad. Tiden går fort. I natt har han såvit från 01:00 till 09:00. Han hadde inge vidare matlust i går så jag var ganska orolig men han var jättehugrig nu på morgonen och det var skönt att se att han åt. Men när han väl vill äta så äter han ganska mycke sen är han nöjd. Erik är bra ¨på att säga i från när han inte vill ha mer. Värre var det med Johannes. Han åt och åt tills han kräktes och det var inge kul als. Man var jämnt nerspydd och man fick tvätta kläder hela tiden.
I dag hadde vi planer på att ta en prommis men det ser inte så just ut för det. Snän vräker ner. Får se om det blir uppehåll.