Erik 1 år.

Ja i förgår så blev han 1 år. Blev en del presenter och lite främande men han var inte så intreserad av att öppna sina presenter. Han hadde ju även lite feber så han var inte så pigg. Många av oss ligger i feber just nu så det var inte så många som komm på besök och det var nog lika bra det.
 
Tog några bilder på gullisen. Tårtan var inte heller nån hitt men kan ju beror på hans förskylning ?
 
 
 
 
Erik somnade gott redan vid 20:00 har ännu lite feber. men han svarar bra på alvedån.
 
 
 

I morgon smäller det.


 
 
Ja i morgon så är det den stora dagen. Kl 09:40 är det exakt 1 år sen han komm ut och las på min mage. Tänk vad fort detta år har gått. aldeles för fort.
 
Nu kommer det lite nya ord hela tiden. På julafton så pekade han på julmaten och sa Äta. Nu säger han det så fort han ser mat =) Så nu kan han.
 
Mamma
Pappa
Äta
Där
Tutte.
 
En morgon pekade han på välingsflaskan på fönsterbrädan och sa lälling men sen så har han inte sakt det nå mer. Vet inte om vi har hört fel men jag tror inte det. Men det kommer vell.
 
Har varit i dag och köpt hans presenter. Har haft lite otur med förskylning här hemma så nu har Erik även börgat få feber så vi får se hur det går i morgon. Trist att ha främande om han ligger i hög feber. Mamma sjikade pengar så jag har köpt ett bobbykarsläp åt han sen så ska han få en anka av oss som man lägger ägg i och när man promenerar med den så kommer äggen ut eftersom. Få se vad han tycker om det.
 
På julafton så var han inte så intreserad av att öppna sina julklappar så det lär ju vara samma sak i morgon. Men han är ju så liten så det är ju inte så konstigt. Gorde ju inte ens i årning nån julstrumpa åt han för han förstår ju inte. Blir helt annat nästa jul.
 
 
 
Får se vad han får i morgon. Ska blåsa balonger och sånt senare sen så jobbar jag förmidda så jag slutar förts 15:30. Sen är det kalas för hela slanten.
 
 
 

Tandläkarbesök och första promenaden.

I dag hadde Erik tid till tandis. Tobbe var där med han och alt jick bara bra. Inte för att dom undersöker så mycket men han hörntänder är på g nu. Känner en uppe till höger. Lite råd och mellanmål och tanborstning och sånt vi redan vet.
 
I går tog Erik sina första steg helt skälv. Han jick då ca 2 steg. Men i dag har det hänt mer än det. Nu traskar han mellan oss och lite till. Han står utan att hålla i sig ett bra tag nu och han är inte rädd för att tästa sig framm. Så underbart att se att han vill =) Måste ta en bild i morgon och lägga upp. I morgon är det ju lucia. Ja tänk på lördag är det 1 år sen han var beräknad att andlända men helst ville jag ju att han skulle komma just denna dag. Fast för 1 år sen =) 121212. hadde var häftigt att få på just detta datum. Men Lilla Erik ville nått helt annat. Och sen var han ju inte als en liten Astrid som jag hela tiden trott =) Tänk vad fel man kan ha =) Men oj vad älskad han var när han kom ut. hela 14 dagar över tiden. Får se hur han prommar i morgon för han gör ju frammsteg varge dag nu=)