Vagnpremiär.

I dag på eftermiddan tog jag pojkarna ut i friska luften för en kvälsprommis till copp forum. Johannes fick ta syckeln och jag satte Erik i sin nya barnvagn. jick hur bra som helst att ha han vänd frammåt. Han tittade runt och han tyckte nog om att se alla människor och mopeder vi mötte. Jag satte upp luckan i sufletten så jag hadde lite kåll på han och det tyckte han var kul att spana in mig mellan varven. Men oj vad glad han var hela tiden. Johannes han är verkligen en superduktig kille med att syckla. ja han stannar vid vägen så jag hinner fatt. Han drar inte i väg över stra vägar utan våran närvaro. Skönt att han lysnar på det i jalafal.
 
 
Blåste lite när vi jick till copp så det var lite kala vindar så jag satte en extra filt runt han så han måde som en prins där inne i vagnen.
Tycket vagnen var bekväm att köra så det var ju tut att Ellan unde sälja den åt oss. Den gröna vagnen fick punka så här lagomt i går. Den stackarn är helst slut så nu åker den på tippen.
 
 
ja tänk i dag blir gossen hela 8 månader.
 
 

Mammas kille 8 månader.

Oj vad tiden går fort. I morgon blir han hela 8 månader och om bara 4 månader blir han 1 år. Tänk 1 år. min lilla kille. Han är verkligen lik sin storebror på alla vis.
 
På orsdag blir det 8 månaderskontrol. Får se vad Else säger och undra hur mycke han har gått upp och hur lång han har blivit. Blir kul att se. Han älskar att så upp så jag tror nog att han inte kommer att krypa utan det blir nog att han börgar gå dereckt. han tycker inte m att ligga på golvet och han vill inte hasa sig framm. Hahha ja envis är han. Han säger mamma och Nej tycker jag det låster som. Det var nog det första han sa. Nej sen skakar han på huvudet. Får se om han är lika snabb att prata som Johannes var. Hoppas. Få se vart han hamnar på dagis men nu lutar det åt Maria förskolan. Men han ska omplaseras på Johannes dagis dereckt så där hamnar han nog till nästa höst.
Eriks andra tand komm framm i fredas så han har varit lite smågnällig ett par dagar och såvit oroligt men det förstår man ju.
 
Har inga bilder att lägga in just nu men det kommer senare.
 
 

Lilla Erik.

Ja han växer så det knakar och jag hinner inte med riktigt. han är ingen bebis nå mer. han springeromkring med sin gåstol i räserfart och han har lärt sig att göra piroetter med den =) Ja han kan mycke han. Mammas underbara lilla ängel. Han är så glad jämnt och han äter som en häst. Han gillar alt han får i munnen och han gapar bara efter mer och mer. När man skälv sitter och äter eller fikar så vill han ha han med så han tigger som en hund vid bordet. hahha. I dag var vi och kollade på en smidigare vagn men vi vill inte lägga ut flera tusen på en vagn vi andvänder kanche bara 1 år till. Tobbes syster som ska ha sitt andra barn i december hadde en till salu. En Emmaljunga scoter. Så den fick det bli. Hon har köpt en ny emmaljunga vagn så hin behöver inte den andra längre.
 
 
Får se vad vi tycker om den men jag är väldigt skäptisk mot att vända Erik från mig så tidigt. Vill ju se han hela tiden. Men men. Ska inhandla en triptrapstol har vi bestämnt och dom hadde en av den gamla modellen på Expo, Men vis ka kålla runt lite om vi hittar den billigare nån anan stans. I morgon ska jag ringa BVC och boka in han på 8 månaders kontroll var ett tag sen vi var på kontroll med han men så vidare han äter och växer som han ska behöver man ju inte springa där i onödan.