Vecka 29.

 
 I dag går man altså in i vecka 29. kan inte fatta vart katten tiden tog vägen. Var ju nyss jag stod där med mitt graviditetstest=)
 
I går var en sån där dag jag kände mig enorm. Klumpig och bara så osexsig. Komm på att jag liknar nog Heffaklumpen.
 
                                                  
 
 
 Ja men gubben visade sig tycke helt tvätt om insåg jag senare på kvällen=) Nåja vissa säger ju att en gravid kvinna är vacker.
Nu vill jag beställa vagnen och inhandla det sista. Men jag har ju som 11 veckor på mig men jag vill ha bort alt nu. Längtar tils den lille kommer ut=)
                               

Svårt att såva.

Jag har så svårt att såva. Ligger och vrider och vänder mig och hittar ingen bra såvstälning. Saknar verkligen att få såva på rygg. Har börjat lägga en kudde bakom ryggen så jag kan halvsåva på rygg i jalafal. Kl 7 vaknade jag av att min ena axel gorde jätteont och det är inte första gången. Hojj Kommer behöva fara på masage efter denna graviditet. hehheh. Svettas som en gris gör jag med. Nä nu får det gå minst 10 veckor sen ska ungen vara ute=)
Kan sägga att kl 3 i natt var det full rulle i magen. Någon som tyckte att det inte als var natt utan morgon=)
 
I dag blir det att fara med Johannes till dagis sen fixa mina papper klart till försakringskassan. Sen promma till jobbet. blir att spara dom sista dropparna bensin nu till lönen kommer. Sen att röra på sig är ju inte fy skamm=)
 
                                 

Vecka 28

Tog mig tid i dag och tog en bild. Har slarvat med det på senaste men jag har varken haft tid eller kommit i håg det. Tycker veckorna verkligen flyger i väg.
 
 
 
Sen har jag sen i går haft svall av känslor. Känslor som legat under ytan ganska länge nu men jag känner snart att jag skriker ut allt åt en människa. En människa som jag nu länge tycker sviker oss och helst Johannes. Gör ont i mig. Men men.