Barnmoske besök.

Har i dag vrit i väg till barmoskan. Alt var i sin årning och jag har bara gåt upp 15 kg. Ungen ligger vänstervänt och hjärjuden ligger på 148 slag per minut, sockret var bra och HB med har ju som vart flitig att ta mina hjärntabletter. Blir mer och mer säker att det är en lite flicka. Men Johannes var det så att jag jick upp närmare 30 kg och mina hjärnvärden var bra fast jag inte åt tabletterna. Hjärtjuden liggger på samma men han låg åt höger. Lite anorlunda mott för förra gången. Men men det återstår att se vad det blir.

Glukosbelastning.

Ja i dag var det tidig uppstigning och sen i väg till lassa på glukosbelastning. Inge kul tycker jag men ett måste. Tyckte fasteprovet var lite högt men det tyckte inte sköterskan sen låg det andra provert på 9,0 och det var också normalt men högt för att vara jag. Nåja får se vad barnmoskan säger på onsdag. Ska bli kul att mäta magen nu. Har det växt nå mer sen sist. Mindre rörlser känner jag då inte utan snarare tvärt om. Den bökar på som bara den i går när vi satt och åt pizza vete tusan vad den gorde då. Ont som faan gorde det och jag trodde ungen skulle komma ut på sidan av magen. Gav i från mig ett tjut och alla bara glodde på mig. Tobbe han se att magen var åt alla håll och kanter och jag tror nog att den försökte vända sig eller nått=) Hoppas inte att den la sig med rumpan ner för det vill jag inte vara med om. Men man har läst att den kan vända sig i sista sekunden om den vill med andra barnet. Man är ju som mer uttöjd om man säger så. Undra hur mycket man har gått upp nu. Har inte vågat väga mig. Får se om barnmoskan vill kolla=)

Vecka 33.

Ja i morgon går man in i vecka 33. Fast jag tror i gentligen att jag gör det i dag. För jag är ju beräknad till fredagen den 14 december så det blir ju knepigt att jag har en graviditet på 40 veckor och 1 dag. Hahha nåja skiti samma. I går var man i väg och inhadlade nappflaskor och hygienartiklar till den lille. Blem Liberos blöjjor och olja. MAM,s nappflaskor och lite annat smått och gott. Bakat färdigt skötväskan så nu är det bara hygienartiklar och lite kläder till mig skälv som ska ner i BB väskan. Har på känn att jag inte kommer gå tiden ut men man vet ju inte. Skönt att ha alt färdigt ijalafal.
 
Kan medela att här snöar det=)
 
Här kommer en bild på det jag inhandlade i går.
 
 
Nä nu ska det borstas tänder sen blir det nog sängen för min del. kan medela att nu börjar man bli så stor att man knapt tar sig ur badkaret skälv=)