Min lilla bebis.

Ja jag tror faktiskt att min lilla där inne har gett mig lite sparkar. jag vet att det är tidigt men nått är det alt. Mycickt till tusen är det ijalafal. Visa sambon i går hur stor den är nu och han vart nog lite förvånad. Tänk vad det händer så mycket på kort tid. Och nu har jag ju inte bara graviditeten att tänka på utan ett hus snart att grejja med.

I går mådde jag inte als bra. Kände att jag hadde spya upp i halsen hela dan. På kvällen gorde jag toskapäron och tog lite vaniljglass till. När jag sen stod i durchen svälde min mage upp som en balong och jag såg ut att vara gravid i vecka 25. Kände att snart måste jag spy så mitt i durche sprutade spyan. urch och fy. Men va skönt när det var över. vet att när jag väntade sonen var det samma. Jag kunde inte als äta vailjglass utan det komm altid upp. Undra vad det kan vara i det som jag inte tål just nu. Lite kosntigt. Nåja i dag har mått super. Men jag har inte kunnat äta mycke. Till lunch blev det bara 1 palt sen nu på kvällen käkade vi pizza och jag fick bara i mig en halv.

Nä återkommer i morgon.

En annorlunda dag i dag.

Ja denna dag blev inte som vi tänkt oss men alt blev bara så bra. Kl 09:23 så ringder sambons telefon och det var från husmanhagberg. I måndas budadade vi på ett hus som vi dessvärre inte van utan det var 2 som budadde över oss. Husmanhagberg sa att nu hadde alla som budat hoppat av och undra nu om vi var intreserade att köpa det. Oj vilket uppvaknade sambon fick. Oj vad jag började fundera. Vi la vårat sista bud på 1390 000 och över det köper vi det inte för. Mäklaren skulle kontakta säljaren och kolla om det jick bra och det jick det. Så i dag var vi i väg hoss mäklaren och skrev på ett förpapper eller vad man nu ska kalla det. När besikningen är klar blir att bestämma oss på riktigt. Men vi hoppas att alt ser bra ut och att vi kan köpa det. Men snacka om snopet vi hadde lakt huset åt sidan och trott att vi inte fick köpa det. Men snacka om kul. Inflyttning i slutet på Juli i så fall=) Lycklig just nu=)

Har inte mått så vidare bra med magen i dag. Ont i skallen och käsn som jag ska kräkas hela tiden. Men men snart har veckorna för det paserat så det blir nog bra.