Besök på MVC

I dag hadde jag tid hos barnmoskan så det var bara tt kliva upp och beje sig dit. Proverna såg bra ut men jag har känt mig smått konstig förra vekan så jag och en kolega på Jobbet tog lite prover på mig. Socker och HB såg bra ut men på fredantog jag en urinsticka på mig skälv. Happ såg inge vidare ut så i dag när jag kommer till Jobbet blir det att prata med läkarn om penselin. Sen så låg jag på gränsen om att måste äta järntabletter. Urch vill inte men jag måste. Är helt säker på att denna lilla har fått min blodgrupp och då inebär det att den knycker blod av mig. Kanska fränt att man kan bilda ett barn i magen som inte ens kommer i kontakt med mitt blod. Johannes fick Tobbes blod och mina värden då var bätre,
 
Nu obbar man inte så länge till. Mamma kommer nästa helg och det ska bli kul. Måste bara få fixat inne i jästrummet och göra fint där inne. Måste måla ett varv till på trappen. Börja kännas att man blir lite less. men det blir vell i morgon att göra det sen får det duga. men snygt blir det.
 
 

Förlossningsplaner.

Ja i dag har det jobbat jordens underbaraste och fräsigaste barnmoska i gällivare. Hon jobbar annars i sunderbyn men kommer i bland i gällivare. Pratade lite om att hon vill jobba när jag ska föda i december och jag hoppas verkligen att hon kommer att jobba. Helt frän är hon. Värsta planen ar hon. Hon ska ge mig epudural och sen ska jag få föda på pall. hihihi har aldrig slagit mig tanken men det är kul med lite anorlunda saker. Vist det har ju funnits i evigheter denna pall men jag har aldrig hört att nån andvänder den. Men nu kanche jag kan prova. Hhahahah. Nä kul ska det bli om det är hon som förlöser mig.
 
 
Sen så kommer Tobbe få vara med på ett annats sätt. kul=) Hoppas hoppas.
 
På måndag blir det barnmoskan om nu nån kan byta pass med mig på jobbet annars får jag boka om tiden. Men jag hoppas att det går att lösa. Blir i så fall att lysna på hjärtjuden och sen kolla blodryck. Kollade mitt HB i dag och glukos och det såg bra ut. Måste bara hinna ringa och boka tid för glukosbelastning. Vill inte det men ja måste. Har med mitt BMI att göra. Jag hoppas verkligen inte att det visar nått.
 
Går in i vecka 20 på torsdag så nu springer veckorna i väg.

Ultrajud och magbilder.

Ja i tisdas var vi ju på ultrajud och alt såg bara bra ut. Nöjd men den gulliga läkaren vi har här över sommaren. Svinduktig var hon.
 
Blev inge bra bilder på lilla grynet för han/Hon hadde bestämt sig för att lägga sig frammåt så vi inte kunde ta nån profilbild. Nåja ansiksbildf bev det i stället men det ser ju ut som en döskalle.
 
 
Nåja bätre än inget ijalafall.
 
Sen har jag tagit en bild på magen i vecka 18 och 19.
 
 
Vecka 18.
 
 
Vecka 19.
 
Käns som att magen står stilla men den händer mycke där inne just nu. Kan säga att det har blivit aktivitet utan dess like. Från mårgon till kväll. Käns till och med utanpå fast jag har lite hull ännu som sinte gått bort. Så nu kommer nog magen växa i räserfart. MYSSSS. Tror ännu på en pojke men man vet ju aldrig.