Vart lite på ranten.

I dag hämntade jag ut mitt paket från apoteket. man får ju hämnta ett vänta barnpaket där, Gorde en anmällan för länge sen men nu fick jag tid att fixa ut det. Skulle ändå hämnta ut salva åt Johannes som nu dessvärre inte fans nå resept på så i morgon blir dett att ringa vårdsentralen.
 
 
 

En tanke slog mig i dag.

Ja i dag när jag var på jobbet slog det mig att snart är jag pasient där. Snart är det jag som kommer ligag där med en liten baby och jobba med amning och byta blöjjor. Det som jag tror att jag kommer ha svårt med är att hålla fingrarna i styr och hjälp till i köket. koka kaffe och plock ai disken. hjälpa till men det som ska göras. Men ser jag att personalen har det kort om fålk och att tiden inte hinner med så kommer jag apsolut hjälpa dom. Jag vet ju skälv hur dte är när man känner att man inte hinner med det som ska göras. Kommer nog bli bra. Jag vet ju som alla rutiner. Oj vad jag länktar tills den lille kommer ut. undra vem komer förlösa mig. Hur kommer det går? Kommer det gå fort denna gång med. KOmmer jag ha ondare denna gång och så vidare och vidare. tankarna snurrar. Blir spänande att se.
 
Se har jag med många funderingar kring. Ska jag amma eller ge ersättning. När Johannes föddes så ville han inte alls suga utan han fick till slut ersättning men i dag vet jag att jag skulle inte ha gett upp, I dag har jag en hel erfarenhet om just amning så vidare vi jobbar me det varge dag sen så vet jag att jag kan lykkas nästa gång. Men funkar det inte så funkar det inte, Varken fel att amma eller ge ersättning. Är ganska less att höra att amning är det bäst för barnet. Tror apsolut att ersättning är lika bra som bröstmjölk. Nä man gör som man vill. Jag kommer testa och se om det funkar med kan jag inte göra.
 
 

Trött.

Trött är man i dag fast jag vart ledig. Johannes åkte till dagis kl 9 sen har jag städat lite. Dammsugit och plockat. har till och med hunnit handla och påsta brevet till försakringskassan och kommunal akassakort. Hojj snart får man börja tjorva med alt på försakringskassan med. Ska som tur var inte söka havandeskap denna gång så jag ska årka jobba tils sista vekorna. Är ju ändå på ett bra ställe så skulle det sätta i gång så går jag bara över på förlossningen hahaha=) Nä så illa ska det vell inte gå.
 
I dag gorde vi mat från våran Coop matkache. kan verkligen rekomdera det. Skönt att ha alt hemma sen så behöver man inte undra på vad man ska äta till middag. I dag gorde vi wokkade risnudlar med stekt ägg och grösaker, Svingott var det. i morgon blir det het kovgryta. I går gorde vi fiskknyte med grönsaker och kokt potatis. Dessvärre råkade vi salta fisken lite väl mycket men enkelt var det och gott.
 
I morgon jobbar man eftermiddag sen på fredag förmidda och helgen är man ledig. Tobbe åker till piteå så jag och Johannes är ensamma hemma så jag tror nog vi ska gå ut i blåbärsskogen och plocka blåbär. Kanche baka en god blåbärspaj och snaska på. Nu i kväll när Johanne somnat blir det att baka hallongrottor och kålakakor.
 
Den lille i magen har i dag gejjat på ganska bra. kände till och med att jag fick lite kontakt med han/Hon. Den sparkade tillbaka på samma ställe flera gånger. Kändes lite läskit men glad blev jag. Kändes som att den ville säga mig nått, Längtar tills jag får se den lille. Undra vem den kommer att bli lik och är det en Astrid? Nåja det återstår att se. Får bli en överaskning=) Men han/Hon är redan älskad nått så otroligt.