Magsjuka.

Ja har nu i 2 dagar legat i magsjuka. Hojja vad jobbigt jag haft det. Inte kul men sånt händer. har varit rätt så orolig för mitt lilla gryn ska ta skada men jag googlade och kollade och det var ingen fara om det inte gått mer än 48 timmar med konstant kräkningar och att man inte fått i sig nott. Tack och låv så kunde jag äta i dag så det kändes ju bra.
Trodde jag skulle dö där ett tag.

Sen har jag hittat en annas smart lösning att ha i skötväskan jag ska prova sy senare. ska bara hitta ett snygt tyg att se den i.

en slax väska man lägger in ett par blöjjor sen på andra sidan lägger man paketet med våtservetter. Väldigt smart. Kommer ha mycket att pysla med frammöver jag ju ett täcke som jag inte hann brosera klart inan min son komm så nu denna bebba får=) Blir nog bra detta.

Vecka 7

I morgon går jag in i vecka 7. Kan inte fatta att tinden går så fort. Mår ganska illa inan mat men sen lungnar det ner sig när jag får mat i magen. Men helt utan illamående är jag aldrig.

Tycker det ör ganska fränt att den redan har ögon små händer och fötter. Undra om det nu blir en flicka. Men tänk om det blir en liten kille. Undra om han blir lik min andra son. Och om det blir en flicka vem blir hon lik? Mycke tankar och funderingar.

Känner mig mer och mer svullen. Käns som att livmoder är ganska hård och det är ju som det ska vara. Längtar tils det blir ultrajud så man får se den lille=)

Bok tankar.

När jag väntade mitt första barn så köpte jag boken Mammapraktika. Den var ganska bra att skriva i och den beskrev vad som händer i magen hela vägen tills man föder.Denna graviditet så bestälde jag ett barn blir till.Men denna var inte i närheten så bra som mammapraktika. Så jag har bestält den i stället. men jag verkar aldrig få den. men det är bara att vänta och vänta. Bar är den ijalafal.